Modası Geçmeyecek Koltuk Renkleri Hangileridir?

Bazı renkler de tıpkı eşyalar gibi zamanın hızlı akışına yenik düşmeden güncelliğini korumaya devam ediyor ve evlerde şık bir stilin kapılarını aralıyor.

Bazı renkler de tıpkı eşyalar gibi zamanın hızlı akışına yenik düşmeden güncelliğini korumaya devam ediyor ve evlerde şık bir stilin kapılarını aralıyor.

Bir evin imza eşyaları arasında yer alan koltukların ise dekoratif şıklığın en önemli tamamlayıcıları olduğunu söylemek zannediyoruz ki yanlış olmaz.

1. Sade ve Şık: Beyaz Koltuk Takımları

Sadeliği ile dikkat çeken beyaz renk, minimal bir stilin benimsendiği iç mekan dekorasyonlarında en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Beyaz rengin en çok kullanıldığı eşyalar arasında koltuk takımları, doğru renklerle kombinlendiği takdirde kusursuz bir stil yaratmaya yardımcı oluyor.

2. Modern ve Sofistike: Kahverengi Koltuk Takımları

Kahverengi de hem kolay temizlenebilir olması nedeniyle kullanım kolaylığı sağlaması hem de farklı dekorasyon stilleri ile mükemmel bir uyum oluşturması nedeniyle hemen her dönem popülaritesini koruyan koltuk renklerine örnek gösterilebilir.

3. Zarif ve Etkileyici: Krem Rengi Koltuk Takımları

Tıpkı beyaz gibi krem rengi özellikle de çok geniş olmayan iç mekan tasarımlarında en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor.

4. Sıcak ve Ferah: Yeşil Koltuk Takımları

Her dönem tercih edilebilecek ve aradan yıllar geçse dahi modası geçmeyecek koltuk renklerinden biri de yeşil ve yeşilin farklı tonları.

Dinlendirici bir renk olması nedeniyle genellikle salon ve oturma odalarında tercih edilen yeşil, koltuklar üzerinde kullanıldığında mükemmel bir görünüm oluşturuyor.

Zarif duruşu ile dikkat çeken krem rengi koltukları, dönemin trend aksesuarları ile bir arada kullanarak etkisini hiç yitirmeyen bir tarz yakalamanız mümkün.

5. Estetik ve İhtişamlı: Gri Koltuk Takımları

Her daim modaya ayak uyduran koltuk renklerine yer verdiğimiz içeriğimizde öneri olarak sunacağımız bir diğer renk ise gri.

Özellikle de doğru renkler ve modeller ile kombinlendiği takdirde kendisini çok daha iyi gösteren gri koltuklar, mürdüm, mor ya da haki tonları ile bir arada kullanılabilir

WhatsApp WhatsApp